Tippmix Cápák

Sportfogadás Felsőfokon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ingyenes tippek – 2017.09.12.

Ma kezdetét veszi a 2017/18-as szezon, be is mutatkoznak nyári átigazolások legbőkezűbb csapatai. Kiderül mire lesz elég például a PSG által két emberre költött 370 millió euró:

Nagy tétes:

Bajnokok Ligája
FH: 20:45

Celtic FC – Paris St. Germain >> Gólok száma 3 felett 1.68

A Celtic nagyon domináns csapat a skót bajnokságban és a BL küzdelmekben sem teljesen zöldfülű, de ez a szint azért már más kávéház számukra. A PSG elképesztő összegeket elköltve erősített a nyáron, és arról lehet vitatkozni, hogy ez mennyire fair, vagy mennyire éri meg a csapatnak, de ahhoz kétség sem fér, hogy az idei igazolásaival szintet lépett a PSG. Neymar, Mbappé és Dani Alves mind kiváló játékosok, akik sokat tehetnek hozzá a csapat játékához. A mai napon mutatkoznak tehát be az új igazolások a BL-ben, így biztos égni fog bennük a vágy, hogy megmutassák megérik a pénzüket. A Cavani, Neymar, Mbappé trió valami elképesztő támadó potenciállal bír, ami ellen szerintem kevés lesz ma a Celtic, egyébként is elég nagy blama lenne a PSG-nek ilyen költések után, nyögve-nyelősen kezdeni a BL-t egy viszonylag kis csapat ellen, így biztosan termelni fogják a gólokat a meccsen, míg azért az is benne lehet, hogy a Celtic talál egy gólt, így könnyen eshet a legalább 3 gól vagy több.

Man Utd – Basel >> AH(-1.5) Hazai 1.62

A United sem fukarkodott idén az átigazolásokkal, és Lukaku valamint Matic is jó vételnek tűnik. Lukaku eddig hozza amit várnak tőle, a nyerhető meccseken brillírozik és termeli a gólokat, vele szemben az szokott inkább a kritika lenni, hogy erősebb ellenfelekkel szemben már hajlamos elveszni a pályán, de ez a veszély ma valószínűleg nem fenyeget. Matic is úgy tűnik jól beépül a csapatba, hiszen Pogbától védő feladatokat vesz át a középpályán, így most ő is a támadásra koncentrálhat. Jól is kezdte az idényt a United, 4 meccsen 3 győzelem és 1 döntetlen a mérleg 12 rúgott és 2 kapott gól mellett, mindhárom győzelem ráadásul legalább 2 góllal született. Hasonló kezdést várok ma is a vörös ördögöktől, hiszen minden bizonnyal nagy reményekkel indulnak neki ennek a szezonnak, simán kell lennie két gólnak a csapatok között.

Nagy oddsos tippjeink:

Bajnokok Ligája
FH: 20:45

Celtic FC – Paris St. Germain >> Gólok száma 3.5 felett és Vendég 2.50

—————————

Bajnokok Ligája
FH: 20:45

Olympiakos – Sporting >> Hazai csapat góljai 1.5+ 2.75

—————————

Bajnokok Ligája
FH: 20:45

Man Utd – Basel >> AH(-1.5) Hazai 1.62

Barcelona – Juventus >> Hazai 1.64

Eredő: 2.65