Tippmix Cápák

Sportfogadás Felsőfokon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ingyenes tippek – 2017.08.31

A következő 6 napban a VB selejtezőké lesz a főszerep, a mai tippjeinket is innen választottuk:

Nagy tétes:

VB Selejtezők
FH: 20:45

Franciaország – Hollandia >> Hazai 1.55

Komoly rangadót játszanak ma az A csoportban, a hollandoknak eléggé élet-halál kérdés, hogy legalább pontot szerezzenek ma, de a franciáknak is szüksége lenne erre, hiszen pont egyenlőséggel jelenleg 2. helyen állnak a svédek mögött. A holland válogatott egyértelműen leszálló ágra került az utóbbi években, és ebben a selejtező sorozatban is nagyon gyengén teljesítenek, idegenben csak Luxemburgot tudták verni, a bolgároktól kikaptak a svédekkel pedig döntetlent játszottak. A francia válogatott is botlott egyet-kettőt idegenben, de ettől függetlenül nagyon komoly játékerőt képviselnek, jóval mélyebb is a keretük, és erre a 3 pontra is nagy szükségük lenne, így szerintem jó eséllyel húzni fogják ezt a meccset a viszonylag súlytalan hollandok ellen.

VB Selejtezők
FH: 20:45

Venezuela – Kolumbia >> Vendég 1.65

Elképesztően szoros a dél-amerikai VB selejtező csoport, hiszen a gyakorlatilag biztos csoport első Brazilokat leszámítva, 4 csapat is olyan közel áll egymáshoz, hogy bármelyikük pótselejtezős helyen végezhet. Kolumbia jelenleg 2. de csak 2 pont előnye van a pótselejtezős helyen álló Argentínával szemben, míg a 6. helyezett Ecuador is ott van még 4 pontra tőlük. Ilyen állásnál óriási jelentősége van a mai győzelemnek, hiszen 3 pont hatalmas lépést jelentene a VB kijutás felé. Ráadásul Venezuela messze a leggyengébb csapat a csoportban, összesen 1 győzelmet hoztak eddig, bár az argentínokat meg tudták lepni egy döntetlennel. Olyan klasszisokkal a soraiban, mint Falcao, James, Cuadrado, szerintem húzni tudja a mai meccset Kolumbia.

VB Selejtezők
FH: 20:45

Görögország – Észtország >> Hazai 1.45

A görögök ebben a selejtező sorozatban nem futnak rosszul, jelenleg 2. helyen állnak, de azért a bosnyákokat legalább egyszer illett volna verniük, úgy kevésbé lenne szoros a 2. helyért való harc. Így is igen jó esélyük van a pótselejtezőre, de ehhez kötelező a mai győzelem az észtek ellen, ami egyébként idegenben már sikerült nekik. Nem nagyon kell ezt túlragozni, ha kiakarnak jutni a VB-re akkor ez kötelező győzelem.

Nagy oddsos tippjeink:

VB Selejtezők
FH: 20:45

Franciaország – Hollandia >> Mindkét csapat lő gólt és Hazai 3.60

————————————————

VB Selejtezők
FH: 02:45

Brazília – Ecuador >> Mindkét csapat lő gólt és Hazai 3.20

————————————————

VB Selejtezők
FH: 20:45

Görögország – Észtország >> Hazai 1.45

Chile – Paraguay >> Hazai Gólok száma 1.5 felett 1.61

Bulgária – Svédország >> Gólok száma 1.5 felett 1.40

Eredő: 3.27