Tippmix Cápák

Sportfogadás Felsőfokon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeptemberi beszámoló

Lezárult a szeptember, és elkészültek a fogadási statisztikák, így egy kis beszámoló keretében átnézném, hogyan teljesítettünk az idei hónapban.

Ingyenes tippek

Az alábbi linkeken nézhetitek meg a teljes szeptemberi fogadási naplónkat az ingyenes tippekből:

Nagy tétes: Ingyenes nagy tétes tippek statisztikája

Jól látható, hogy nagyon szépen indult a szeptember a nagy tétes szekcióban, a hónap közepére több mint 4 egység pluszban voltunk, aztán egy komoly bukó szériába futottunk bele, volt egy olyan 9 tippből álló széria, amikor összesen 2 tipp jött. Szerencsére az ilyen szériák nagyon ritkák, a nagy tétes szekció 7 hónapja alatt eddig messze ez volt a legrosszabb időszakunk, azonban egy hó végi hajrának hála sikerült újra a zöld tartományba kerülni, és végül kerek 1,5 egység profittal zártunk.

Nagy oddsos: Ingyenes nagy oddsos tippek statisztikája

Hasonló minta rajzolódik ki a nagy oddsos szekcióban is, a hónap közepéig szépen haladtunk, 10 egység körüli plusszra is sikerült szert tenni, azonban a hónap második fele pocsékul ment így végül közel 4 egység mínuszban zártunk. Itt fontos megjegyezni, hogy ebben a szekcióban ezek a kilengések korántsem ritkák, vannak hónapok amikor akár 20-30 egység profit is összejön, de akár a 10 egység feletti mínusz is elképzelhető. Éppen ezért ezt a szekciót jóval alacsonyabb téttel ajánljuk rakni, a tét ötöde, de akár tizede ajánlott a nagy tétes szekcióhoz képest.

Prémium tippek

Nagy tétes: Prémium nagy tétes tippek statisztikája

A nagy tétes szekciónk szépen teljesített szeptemberben, összességében 6.38 egység profittal zártunk. Ez a szekció egyébként a zászlóshajónk, amit direkt úgy alakítottunk ki, hogy viszonylag kevés, de nagy bizonyosságú tippet adunk közre, amivel kis variancia mellett stabil profitot tudunk építeni, így kis tőkével és minimális időbefektetéssel is elég jó hozamokra lehet szert tenni. Itt annyira biztosak vagyunk a választásainkban, hogy erre a szekcióra egyébként garanciát is vállalunk, amennyiben a nagy tétes egy adott hónapban mínuszban zár, úgy a következő havi előfizetés ingyenes a prémium tagok számára.

Jól látható a darabszámon is, hogy lényegében átlag napi 1 tippel dolgozunk, bár ugye itt van szórás, hétvégén vagy BL napon akár 2-3 nagy tétes is lehet, míg hétközben ha nem túl jó az ajánlat akkor van, hogy nem hozunk tippet. Ilyen alacsony tipp szám, és kis variancia mellett nagyon szép eredmény ez a 6 egység feletti plusz.

Nagy oddsos: Prémium nagy oddsos tippek statisztikája

A nagy oddsos szekciónk is szépen zárt a hónapban, végül 10 egység körüli profittal zártunk, de itt is jól látható a szekcióra azért jellemző variancia, hiszen pár nappal a zárás előtt még kis mínuszban voltunk, azonban a BL-ben és EL-ben szépen ült pár várakozásunk, így itt is plusszal tudtunk zárni. Itt is hangsúlyozom, hogy ezeket a tippeket kisebb összeggel érdemes tenni, ez inkább amolyan bónusz szolgáltatás, ami persze szintén hozza a profitot, ahogy a korábbi statisztikáink is mutatják, de itt könnyebben fordulnak elő nagyobb kilengések.

Összegzés és várakozások

Összességében jól indult a szezon a prémium a csoportban, és a következő hónapoknak nagyon pozitív várakozásokkal vágunk neki, hiszen az október-november szezonálisan különösen jó szokott lenni, mert ilyenkorra a formák és trendek szépen kialakulnak, de még nem jönnek elő annyira túlterheltség jelei a játékosokon, mint az például decemberben már előfordulhat.

Természetesen az ingyenes tippadást is folytatjuk, és igyekszünk minél jobb tippeket adni, és mindenképp profitban zárni. Tehát további minőségi és elemzett nagy tétes tippekre mindenképp számíthattok tőlünk, illetve valamivel kevesebb nagy oddsos tippel jövünk majd, de azokat szintén igyekszünk minőségileg kiválasztani. A jobb felső sarokban egyébként feliratkozhattok ingyenes hírlevelünkre, ahol a facebookon megjelenőhöz képest további tippekkel látunk el titeket.

Mindenkinek sok szerencsét, és minél több nyereséget októberre!