Tippmix Cápák

Sportfogadás Felsőfokon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Remek formában a prémium csoportunk januárban

A rövidke téli szünet után egészen bomba formában folytattuk a tippadást a prémium csoportunkban. Bár a hó elején még nem sok minőségi meccs volt, így kevesebb tippel kezdtük az évet, de az elmúlt 1 hétben már szépen elkezdtük termelni a plusszokat.

A nagy tétes szekciónkban 9-ből 7 tippünk ült, egynél pedig a tét visszajárt, ez közel 89%-os találati arány, amivel sikerült is 3.51 egység profitot termelni, de itt az ajánlott tét 3 egység így ez több mint 10 egységnyi profitot jelent.

A single tippek szekcióban is nagyon szépen jöttek a tippek. Itt 19 tippünkből 14 zárult nyereséggel, ez 73%-os találati arány, azonban itt akadtak elég szép oddsos nyerők is, fogtunk 4.25 és 3.70-es oddsokat is. Ebben a szekcióban fél vagy egy egységgel ajánljuk a tippeket, összesen pedig közel 9 egység profitot építettünk a 19 tippünk alatt.

Összességében tehát nagyon szépen jöttek a tippek, és optimistán nézünk a jövőbe, hiszen hamrosan indul újra a BL, az összes nagy liga visszatért a pihenőről, így bőven lesznek fogadási lehetőségek a következő időszakban.

Ha szeretnél csatlakozni a prémium csoportunkhoz, akkor most akciósan megteheted, mert az alap 30 napos tagsághoz, most plusz 7 napot írunk jóvá ingyen, ez több mint 20%-os kedvezménynek felel meg. A tagság díja 5000 forint. Ha érdekel az ajánlatunk, akkor írj nekünk üzenetet a https://www.facebook.com/legjobb.statisztikak facebook oldalon, vagy az [email protected] emailcímre.