Tippmix Cápák

Sportfogadás Felsőfokon

Iratkozz fel hírlevelünkre!

A két alapvető stratégiánk bemutatása

Mint a statisztikáknál is láthatjátok az általunk adott tippeket alapvetően két kategóriába soroljuk, most ezeket mutatjuk be kicsit részletesebben, hogy milyen eredmények várhatóak tőlük, milyen tippeket adunk, és milyen bankroll menedzsmentet érdemes rájuk alkalmazni.

Nagy tétes stratégia

A nagy tétes stratégia keretében általában napi egy, esetenként 2-3 darab single tippet adunk közzé, jellemzően 1.40 és 2.10 közötti oddssal. Ezek részletesen elemzett, nagyon jó nyereséggel bíró, nagy arányban érkező tippek.

A piactól, és az éppen futó ligáktól függően durván 20-40 darab nagy tétes tippet adunk közzé havonta. Ez a stratégia átlagosan havi 4-5 egység pluszt képes termelni, egészen minimális veszteségi kockázat mellett. Nagy előnye, hogy a viszonylag kevés tipp, és a nagy nyereség százalék miatt, egész laza bankroll menedzsment használható rá, tehát viszonylag kisebb tőkével is biztonsággal játszható.

A tapasztalatok alapján azt mondhatjuk, hogy 30-50 szeres tőke mellett igen nagy biztonsággal játszható, minimális kockázat mellett, és így havi átlagos 10-20% profit érhető el ezzel a stratégiával.

Nagy tétes stratégia eredményének google dokumentum linkje.

Nagy oddsos stratégia

A nagy oddsos stratégia, ahogy a neve is mutatja jellemzően 2.50 és 7-es odds közötti tippeket foglal magába, átlagosan napi 2-5 darabot. Ezek szintén részletesen elemzett, azonban merőben más jellegű tippek. Itt sokkal nagyobb szerepet kap a matematikai, statisztikai elemzés, illetve az esetleges bukmékeri hibák és félre árazások. Ezek a tippek alapvetően “mindkét csapat lő gólt és végeredmény”, döntetlen, nagyobb oddsú meglepetés eredmény, és szelvény tippekből állnak össze.
Mivel itt jóval nagyobb az átlag odds (3 fölötti), így kisebb találati arány mellett is szép nyereség érhető el azonban jóval nagyobb a szórás is, és a havi mennyiség is. Átlagosan havi 60-100 darab nagy oddsos tippünk van, amivel havi átlag 10-20 egységnyi profitot építünk.

A nagyobb szórás és a magasabb tipp mennyiség miatt ehhez a stratégiához mindenképp kisebb téteket ajánlunk. A mi alap elszámolásunkban, ami alapján meghatározzuk a havi profitot, a nagy oddsos tippeket a nagy tétesek ötödével ajánljuk, tehát ha 5000 forinttal teszed a nagy tétest, akkor nagy oddsos tét 1000 forint. Ez átlagosan további 7-10% profitot tesz a nagy tétes mellé.

Nagy oddsos stratégia eredményének google dokumentum linkje

Egy gyors példa az ideális bankroll menedzsmentre:

200 ezer forint a bankunk, így 5000 forinttal tesszük a nagy tétes és 1000 forinttal a nagy oddsos tippeket. A nagy tétes stratégia 5 egység pluszt, míg a nagy oddsos 15 egységnyit hoz az adott hónapban, ez összesen 40000 forint profit, ami 20%-os hozamnak felel meg.

A fent említett két stratégián felül egy további bónusz matematikai stratégiát is adunk előfizetőinknek, amit a következő bejegyzésben mutatunk be részletesebben.